me messy and bored person


Sunday, March 27, 2011

review PRODUCT

PART 1: IMPULSE SPRAY


video



assalamualaikum
hai! di malam hari yg bosan ni saje je nak merepek kat blog ak ni..
dr blog ak ni b'sawang baik aku bebel dlam ni..
ok hari ni nak share 1 produk yg dinamakan IMPULSE SPRAY
ok spray ni x mahal pon harge de bawah RM10 je..
hah!
tercengang!!!
eh! tutup mulut cepat masuk lalat lak nnti.
hehe
ok!
even produk ni murah tp spray sngat wangi n bau de soft jew..
klaw korng x caye korang boleh g kat guardian n try..
ak pkai impulse start dr sek lg..
tp stop jap..
bile ak msuk kolej ak jump blik start pkai..
before ni packaging de lain..
but now dah lain.
ok!
ni packaging lame n aku pkai yg warne merah sangat wangi weyh!

ok! ni packaging de skang..
ak pakai yg warne hijau kiri skali..
bau de same ngn yg kat ats..
so kpd sesiapa yg nak save budget tp stay harum spnjang hari boleh try ok..




SELAMAT MENCUBA!




No comments:

Post a Comment